media=\"screen and (min-width: 300px) and (max-width: 1024px)\" />
  • 30 jaar ervaring
  • Tal van specialisten
  • Ecologische oplossingen

Ecologisch bermbeheer

U bent op zoek naar een bureau dat u kan helpen bij ecologische inrichting en ecologisch beheer of bermbeheer? Veel terreinen, zoals bijvoorbeeld een groot deel van de bermen, oevers van watergangen en openbaar groen zijn belangrijk voor de Nederlandse natuur. Zodoende is het belangrijk om daar waar het kan en zinvol is, op deze terreinen ecologische inrichting en ecologisch beheer toe te passen. De Groene Ruimte is specialist voor ecologische inrichting en ecologisch beheer. Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Voorbeeld: ecologisch bermbeheer aan de hand van advies van De Groene Ruimte

Bermen zijn belangrijk voor zowel flora als fauna. Deze groene stroken vormen de spreekwoordelijke wegen waarlangs zowel flora als fauna zich kunnen verspreiden. Het is dan ook belangrijk dat bermbeheer via een concreet beheerplan wordt ingestoken. Door een samenhangend ecologisch geheel te vormen is de ecologische waarde van bermen groot; ecologische inrichting en ecologsich beheer van deze stroken zijn dan ook van groot belang. De Groene Ruimte kan u voorzien van vakkundig advies over ecologisch inrichting en ecologisch beheer.

De nodige kennis binnen onze organisatie

Wanneer u in contact komt met De Groene Ruimte ziet u gelijk de kennis die wij binnen onze organisatie hebben. Met tal van specialisten op het gebied van ecologisch beheer en bermbeheer kunnen wij u met gedegen advies helpen en begeleiden binnen uw proces. Daarnaast gaan wij altijd voor een persoonlijke aanpak. Uw wensen en behoeftes staan bij ons centraal, tevens vormen deze de rode draad voor de dienst die wij u aanbieden. Zodoende heeft u maatwerk, geheel aansluitend op uw wensen. Met diverse specialisten binnen onze organisatie kunnen wij multidisciplinaire projectgroepen samenstellen die naar ons inziens uw project het beste kunnen begeleiden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot de ecologische inrichting van uw project? Of wilt u meer weten over het begeleiden op het gebied van ecologisch beheer? U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het nummer: (0317) 423969. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u over de diverse diensten, denk hierbij bijvoorbeeld aan ecologisch bermbeheer.

Bekijk ook:

Ecologisch adviesbureau | Ecologisch werkprotocol | Natuurtoets | Ecologische quickscan