Nieuwtjes

Ecologisch advies en Corona

Ecologisch advies tijdens de Corona-pandemie.

Corona heeft invloed op het dagelijks leven van elke inwoner in Nederland. Ook op het bedrijfsleven is een grote impact te zien en te verwachten. Gelukkig kunnen wij de ecologische adviezen en onderzoeken wel blijven uitvoeren.

 

Corona, ook wel COVID-19 genoemd, domineert het landelijke en lokale nieuws vanwege de ernstige gezondheidsproblemen die het virus bij mensen kan veroorzaken. Dit heeft invloed op zowel het privé- als zakelijk leven van onze samenleving. Veel zakelijke bedrijven laten daarom de werknemers vanuit huis werken iets dat wij ook zoveel mogelijk doen, om de kans op een besmetting zo veel mogelijk te beperken. Gelukkig betekent dit niet dat wij geen ecologisch onderzoek en advies meer kunnen geven. Wij werken voornamelijk buiten en zoveel mogelijk thuisTijdens de veldbezoeken kunnen onze medewerkers eenvoudig 1,5 meter afstand houden tot eventuele andere collega's, klanten of passanten.

Hierdoor hoeven opdrachtgevers zich geen zorgen te maken over eventuele vertragingen veroorzaakt door de huidige adviezen en beperkingen van het RIVM, waaraan wij ons vanzelfsprekend houden.

 

Ree - Capreolus capreolus